Jurist sökes till Profina International AB

Profina International AB erbjuder våra kunder internationell inkasso och affärsjuridik med fokus på personlig kontakt och hög kvalitet. Vi ingår tillsammans med Profina AB och Profina Finans AB i en koncern verksam sedan 1983 och tillsammans erbjuder Profinakoncernen det mesta inom finansiella tjänster som företag kan behöva.

Huvudkontoret är beläget i Stockholm med lokalkontor i Malmö och Sundsvall. Profina International är delägare i TCM Group med representation i 144 länder.

Arbetsuppgifter

Som jurist på Profina International får du möjlighet att arbeta med samtliga rättsområden och även handläggning av våra internationella inkassoärenden. I handläggningen har du kontakt med klienter, gäldenärer, myndigheter och våra internationella samarbetspartners för att säkra våra klienters fordringar.

Arbetsfördelningen mellan juridik och inkassohandläggning uppskattas vara 50/50 vilket gör att du både får arbeta juridiskt med fokus på domstolsprocess, affärsjuridik och klientrådgivning samt löpande hantera uppdrag åt våra internationella inkassoklienter med förhandling och affärsrådgivning.

Kvalifikationer

Vi söker en serviceinriktad jurist med intresse för affärsjuridik och internationella kontakter. Då många av uppdragsgivarna är utländska företag förutsätter vi att du har mycket goda kunskaper i engelska. Erfarenhet av inkasso, klientrådgivning eller domstolsprocess är meriterande men inget krav.

Personliga egenskaper

Vi tror att du har ett affärsmässigt synsätt med fokus på klienten. Du har förmåga att skapa förtroende hos våra klienter samt internationella samarbetspartners och kommunicera på ett tydligt och seriöst sätt.

Som kollega tror vi att du är hjälpsam, social och engagerad.

Ersättning

Enligt överenskommelse

Du erbjuds

Du erbjuds en varierad och utmanande tjänst på ett spännande företag som sitter i trevliga lokaler i Stockholm-Globen. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med tillträde enligt överenskommelse, gärna redan i augusti.

Sista ansökningsdag är 2017-07-30 men urvalet kan komma att ske löpande. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Helena Sundman på 08-600 54 54.

Du är välkommen in med CV och personligt brev till: ansokan@profina.se, alt. Profina International AB, att. Helena Sundman, Rökerigatan 19, Box 10020, 121 26 Stockholm – Globen