Vill du veta mer om våra finansiella tjänster? Ring 08-600 54 99
Meny

International

Försäljningschef
Jani Oja
jani.oja@profina.se
08-600 54 99

Trygg och säker utlandsinkasso med Profina

Internationell handel och internationella kontakter är idag viktiga även för små och medelstora företag baserade i Sverige. Globaliseringen har inneburit att det blivit betydligt lättare att göra affärer internationellt, men det finns fortfarande svårigheter och fallgropar för många näringsidkare. 

Det är framför allt juridiska frågor och kreditbedömning som ställer till det för svenska företagare som gör affärer med utlandet. Här kommer Profina in i bilden. Vi hjälper dig att utforma korrekta avtal och kan ge dig stöd och hjälp om en tvist skulle uppstå. 

Vi har mer än 20 års erfarenhet av internationell inkasso, och står redo att hjälpa dig om du har obetalda fordringar i utlandet. Vi är delägare i TCM Group International Ltd, som är representerat i 150 länder. Därigenom har vi en lokal närvaro – och lokal kunskap – i de länder där ni vill göra affärer.

I TCM Group ingår inte bara inkassobolag, utan även advokatbyråer. Det innebär att våra partners alltid kan erbjuda professionell juridisk hjälp. TCM Group International Ltd är världsledande inom detta område, och vi är det enda svenska företaget som ingår i denna allians.

Profina International

Våra specialister i Sverige och i utlandet kan ge er stöd under hela processen, från att ni tar den första kontakten till dess att affären är i hamn. Vi kan hjälpa er med:

  • Internationella kreditupplysningar
  • Juridiskt stöd
  • Kreditförsäkringar
  • Utlandsinkasso
  • Stöd vid tvister i utlandet 
 

Via vårt internationella nätverk kan vi förmedla kreditförsäkringar, som är de mest förmånliga på marknaden. Vi kan också ta fram kreditupplysningar för såväl företag som privatpersoner i mer än 200 länder. Förutom de lokala kreditupplysningsföretag vi har tillgång till genom TCM Group International Ltd samarbetar vi även med Dun & Bradstreet, som är ett av världens största kreditupplysningsföretag.

Kontakta oss för mer information.

Ring oss direkt!

08-600 54 99

Jag vill ha offert!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Har du fått brev från oss?