Förändringens tid är här

Mycket sker i realtid och ibland blir det inte som förr.

På Profina kommer våra anställda att fortsätta med hybrida arbetsplatser där vi försöker vi hitta en balans med välmående på både bolags- och personlig nivå. Då Covidtiden förhoppningsvis är bakom oss har vi i stället oroligheter i omvärlden att förhålla oss till. Jag känner att man blir ödmjuk och medveten om sårbarheten som finns runt hörnet. Då gäller det att ha en trygg plattform att utgå ifrån, där mitt fokus under våren 2022 har varit kundvård och personalvård.  

Under hela våren har vi arbetat proaktivt med kundvårdande processer och jag hoppas att våra kunder känner att vi finns där för dem.  Osäkerheten framåt med inflation och arbetslöshet kräver att vi är lyhörda avseende både våra kunder och slutkunder. 

Kollegialt går vi igenom stor sorg då vi inom sex månader mist två kollegor som har arbetat på Profina i många år. Vi kommer alltid att minnas Malin Bylund och Camilla de La Borbolla – vi saknar er.

Avslutningsvis vill jag välkomna Petra Klemming som ny inkassochef, Victoria Sundberg tillbaka som handläggare samt Annika Stiernspetz och Vilmer Bergsten till vår administrativa avdelning.

Jag tillsammans med Profina önskar er alla en fantastisk sommar!

Christina Sturesson
Koncernchef Profina