Vill du veta mer om våra finansiella tjänster? Ring 08-600 54 99
Meny

Inkassochef Stockholm

Inkassochef till Profina AB i Stockholm

Som Inkassochef på Profina AB har du ansvar över svensk inkasso, med 12 inkassohandläggare som arbetar från samtliga av våra fyra kontor i Stockholm, Sundsvall, Malmö och Karlshamn. Det här är en spännande roll för dig med erfarenhet av inkassoprocessen och som vill ha en verksamhetsnära roll med personalansvar på ett familjärt och tryggt företag.

Profina har funnits sedan 1983 och ingår i en koncern som täcker, förutom svensk inkasso, även internationell inkasso där vi även är delägare i TCM Group med representation i 144 länder samt finansbolag som handhar tjänster såsom fakturabelåning, företagslån och fakturaköp. Tjänsten utgår från Stockholm och det finns möjlighet till distansarbete ett par dagar i veckan. Kontoret ligger i nya lokaler vid Globen. Resor till de övriga kontoren i Sverige förekommer, du besöker vardera kontor någon gång per år.

Om rollen

Som Inkassochef arbetar du proaktivt i kundvårdande processer med nära samarbete tillsammans med säljavdelningen. Du ansvarar för utvecklingen av inkassoavdelningen, processer och affären, samt har visst leverantörssansvar. Teamet består av 12 inkassohandläggare där du finns som bollplank i det dagliga, coachar och utvecklar teamet. Du har tätt samarbete med bolagets jurister och arbetar även i den operativa ledningsgruppen tillsammans med VD och övriga chefer inom koncernen. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid och start sker enligt överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. Som Inkassochef rapporterar du direkt till VD.

Din profil

För att passa och trivas i rollen som Inkassochef på Profina AB ser vi att du har branscherfarenhet och är insatt i inkassoprocesser, med fördel inom inkassoprocessen B2C. Vi tror att du har chefserfarenhet och är engagerad i kundvårdande processer, och du är en driven ledare som vill utveckla inkassoprocessen och affären. Det är meriterande om du tidigare har jobbat i inkassosytemet Nova (Tieto) men det är inget krav.

Profina är ett organiskt växande bolag med stabil ekonomisk grund. Vi arbetar proaktivt med Vi-känsla och värdesätter långa relationer både med personal, kunder och leverantörer. Passar profilen in på dig? Då är du rätt person att förgylla dina erfarenheter med Profina.

Profina är en rikstäckande koncern där Profina AB ingår. Vi har huvudkontor i Stockholm-Globen samt regionalkontor i Malmö, Karlshamn och Sundsvall. Vi erbjuder våra kunder såväl helhetslösningar inom finansiella och juridiska tjänster som enstaka tjänster. Profina grundades 1983 i Stockholm och har idag totalt ca 50 medarbetare. Läs gärna mer på www.profina.se

I denna rekrytering samarbetar Profina AB med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Maria Olofsson på maria.olofsson@meritmind.se alternativt 0704-71 50 59. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.