Internationell juridik

Internationell juridik

Profina Juridik företräder idag svenska och utländska klienter vid olika typer av rättegångar, skiljetvister avtalsskrivningar samt all övrig affärsjuridisk verksamhet, bl.a. som förbundsjurister inom näringslivet. ​

Vi vet att uppdragsgivaren värdesätter information och snabba besked, Profina Juridiks kunder har därför tillgång till fri telefonrådgivning.

Vi har också ovanligt korta handläggningstider och strävar efter snabba , ekonomiskt gynnsamma lösningar för klienten. Via vårt unika kontaktnät har vi tillgång till kvalificerade jurister världen över.

Rättsskydd

Då vi är godkända av försäkringsbolagens Rättsskyddsnämnd kan Ni som klient hos Profina Juridik använda Er företagsförsäkring.

Ansökan

Bli kund hos oss

Ni tecknar ett avtal med oss om en överenskommen samarbetsform. Välj själv om vi skall fakturera eller om ni själva vill göra det, men att vi bevakar betalningen.

Vanligast är att vår kund hanterar fakturan själv och att vi därefter bevakar betalningen. Fakturakopian skickar ni till oss via mail, fax, post eller filöverföring. Ni har alltid er egen kontaktperson hos oss att vända er till. Ni kan alltså koncentrera er på det viktigaste; att göra nya affärer. Se till att kunden får fakturan, vi sköter resten!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.