Om Profinagruppen

Profina Sundsvall

Profinas kontor i Sundsvall ligger mellan de två bergen – Norra Berget och Södra Berget, i den fantastiskt fina stenstaden som byggdes upp efter Sundsvallsbranden 1888.

Vi erbjuder alla de tjänster som Profina tillhandahåller över hela Sverige – inkasso, finansiering, juridik och tjänster för internationella fordringar.

I Sundsvall finns förstås många bra och prisvärda lunch-/kvällsrestauranger och caféer.  En restaurang som kan nämnas är Mamma Augustas, som nyligen fått två priser – Folkets restaurang och Årets Hotellrestaurang/bar, vilket ju är jättekul för hela stan.

Norrlands specialitet är förstås surströmmingen som kan intagas på många olika sätt beroende på om man är nybörjare eller proffs. Antingen gillar man det, eller inte, men en sak är säker – alla tycker något om det.

Under 2021 har det för första gången gått en kryssningsbåt från Stockholm till Sundsvall. Väl här har man kunnat åka skidor, shoppa, vara kulturell och upptäcka staden med allt vad det innebär.

I Sundsvall med omnejd finns det många pärlor att se och upptäcka då det är nära till havet, fjällen och världsarvet Höga Kusten med dess underbara skärgård. Inte minst har vi närheten till våra kunder i den norra delen av Sverige.

Välkommen att besöka oss i Sundsvall. En stad där man trivs att jobba och bo i!

Box 160
851 03 Sundsvall
Tel: 060 12 90 30
Fax: 060 61 20 82

Ring oss direkt!

08-600 54 99
Har du fått brev från oss?