Nu söker vi en säljare

Måndag 5 februari 2018

Säljare sökes till vårt kontor i Sundsvall

Beskrivning

Vi söker nu en säljare till vårt kontor i Sundsvall. Du kommer att ingå i en rikstäckande koncern med cirka 50 anställda och arbeta i ett mindre team på 4 personer. Kontoret är beläget i trevliga lokaler i centrala Sundsvall. Du har kontoret som bas och arbetar självständigt med hela vårt tjänsteutbud som omfattar allt från svensk och internationell inkassoservice, juridiska tjänster till finansiella tjänster såsom fakturabelåning och fakturaköp.

Vi arbetar med hela näringslivet; såväl små, medelstora som stora företag. Försäljningen sker i första hand via personliga besök.

Din profil

Du är resultat- och målinriktad, och tycker om att göra affärer. Ett krav är tidigare erfarenhet från försäljning. Erfarenhet från försäljning av inkassotjänster och/eller finansiella tjänster är meriterande. Du är kommunikativ, kan jobba både i team och självständigt samt har goda kunskaper inom ekonomi då dina kontaktpersoner oftast är högt uppsatta chefer inom området (VD, Ekonomi-/Kreditchefer m.fl).

Vi erbjuder dig

Du erbjuds ett utvecklande säljarbete på ett etablerat företag mot grundlön, provision samt tjänstebil. Vårt huvudkontor finns vid Globen och utöver i Sundsvall har vi även regionkontor i Karlshamn, Malmö och Halmstad. Är du rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Nästa steg?

Tycker du detta verkar intressant? Maila i så fall din ansökan till

jani.oja@profina.se

För mer information ring vår försäljningschef Jani Oja på 
070 – 796 82 73

 

Vi vill ha din ansökan senast den 1:a mars 2018. Rekrytering sker dock löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.