Vi välkomnar Petra Klemming

Vi välkomnar Petra Klemming

Petra Klemming tillträdde tjänsten som inkassochef på Profina den 10 januari i år. Petra är styrelseledamot i branschorganisationen ”Svensk Inkasso” som verkar för en etisk och seriös indrivning vilken hjälper borgenärer att få betalt, motverkar överskuldsättning och upprätthåller betalningsmoralen i samhället. Med en bakgrund som processjurist med operativt ansvar för inkassohandläggare – senast hos Kredinor AB – och branschvana sedan 1996 hoppas hon kunna bidra med både bredd och djup till Profina.

– Jag slås av att Profina är ett mjukt och familjärt bolag med stor stabilitet. I mitt jobb vill jag vara tydlig i det jag gör och säger. Det ger mig, och förhoppningsvis även mina medarbetare, energi att utvecklas och jobba vidare. Jag kommer att ha ett visst kundansvar och också stödja vår säljorganisation vid kundmöten, seminarier och utbildningar framöver. Jag trivs väldigt bra i rollen redan men ser fram emot att lära känna både organisationen och våra kunder mer på djupet allteftersom.