Vill du veta mer om våra finansiella tjänster? Ring 08-600 54 99

DL Prime

DL Prime är en heltäckande företagsprogramvara, som omfattar allt från försäljning, ekonomiförvaltning och logistik till CRM och webbshop. DL Primes tjänstepaket passar såväl små som stora organisationer, oberoende av bransch.

Branschspecifik kunskap
I flera år har vi på Profina hjälpt företag att få betalt. Profina har en anpassad inkassolösning för träningsbranschen, partihandel, e-handel utifrån de erfarenheter och kunskaper vi skaffat oss genom åren, men erbjuder en påminnelse- och kravrutin utifrån er verksamhet och era förutsättningar! Kombinationen av vår erfarenhet och era förutsättningar visar vägen för båda parter ett bra samarbete.

Vår lösning
Vår integration innebär att du som användare av DL Prime har en färdig integration med oss vad gäller export- och import av nya inkassouppdrag, vi meddelar betalningar och status tillbaka in i affärssystemet, så du som användare har koll på dina kunder som lämnats vidare till Profina.

Genom integrationen har vi en snabbare process att administrera samtliga obetalda fakturor och t.ex. ej medgivna autogirodragningar på medlems-/träningsavgifter. Integration innebär att du direkt i systemet väljer att skicka valda obetalda kundreskontraposter till oss.
Informationen skickas via en säker ftp som tillhandahålls av Profina där vi hämtar och levererar data dagligen.

  • Data behandlas omgående för produktion.
  • Vi skickar inbetalningsfiler som läses in i affärssystemet.
  • Kvittens på all data skickas till DL Software

Är ditt företag användare av DL Prime och vill ha hjälp med inkassohantering i Sverige? Skicka ett mail till sales@profina.se för att snabbt komma igång!