Vill du veta mer om våra finansiella tjänster? Ring 08-600 54 99

Affärsidé

Bolaget grundades 1983 i Stockholm och arbetar nu över hela världen. Från början var Profina AB moderbolaget i Profina Gruppen. Profina AB har sedan starten inriktat sig på företagets behov vad avser inkassotjänster. Vi har specialiserat oss på kundanpassade lösningar utifrån principen att företag, på samma sätt som individer är unika.

Vi glömmer dock aldrig det lilla företaget och dess behov. Det var ju så vi själva började.

Inkassoverksamhet var grundidén från början. Med åren som gått har såväl vi som våra kunder expanderat. Förfrågningar har inkommit på övriga tjänster inom finansiell administration. Precis som i livsmedelsaffären så önskar våra kunder att hitta allt på ett ställe. Via våra kunniga medarbetare och avancerade IT-baserade lösningar kan vi erbjuda olika skräddarsydda lösningar av våra tjänster.

Vi strävar alltid efter att erbjuda kvalité och personlig handläggning inom vår nisch. Resultatet av våra ansträngningar skall ge våra kunder reducerade kostnader, förbättrat kassaflöde och lönsamhet.

Vårt arbetsfält är såväl i Sverige som övriga världen.

Vår affärsidé

Vår affärsidé är att erbjuda finansiella och juridiska tjänster genom vårt helhetskoncept inom finansiell administration. Att nyttja hela eller delar av vårt helhetskoncept ger våra kunder reducerade kostnader, förbättrat kassaflöde och ökad lönsamhet. Profina AB är ett av Sveriges ledande inkassoföretag och en samarbetspartner att lita på.

Ring oss direkt!

Har du fått brev från oss?