Vill du veta mer om våra finansiella tjänster? Ring 08-600 54 99

Bild på Jani Oja

Försäljningschef

Jani Oja
jani.oja@profina.se
08-600 54 99

Kreditupplysningar

Kreditupplysningar

Vi samarbetar med Syna avseende kreditupplysningar och kreditbevakning.
Kreditinformation finns för att hjälpa dig ta bättre affärsbeslut och veta vem du gör affärer med!
Som kund hos Profina har du rabatterade priser hos Syna.

Är du i behov av enstaka upplysningar eller en API-lösning direkt in i ditt affärssystem? Tillsammans med Syna har vi lösningen för dig!

Om AB Syna

Syna är Sveriges äldsta kreditupplysningsföretag och experter på kreditupplysningar och marknadsinformation.

Syna.se ger dig obegränsad tillgång till dagsfärsk information om alla svenska företag och privatpersoner. Syna har själva utvecklat en kreditklassning som är ett av marknadens mest avancerade verktyg för att bedöma ett företags kreditvärdighet. I kreditupplysningarna får du förutom kreditklassningen även en kreditlimit, alla betalningsanmärkningar, skuldsaldo och all möjlig information om företagen, inklusive styrelsens medlemmar.

Företagsbevakning och personbevakning

Förutom all information som finns om företag och personer, så kan du också skapa bevakningar och få notiser så fort det händer något som är viktigt att veta för ditt företag. Det kan till exempel vara att du vill veta om det kommer in betalningsanmärkningar hos en kund, att kreditklassningen går ned hos en leverantör, att någon lämnar styrelsen, att det görs en adressändring, med mera. Du ställer själv in vilka händelser som ska skicka en notis.

Vad skiljer Syna från andra kreditupplysningsföretag?

Syna är ett svenskt privatägt företag, oberoende av alla andra företagsgrupperingar, med fokus på personlig support och kundtjänst. Du får hjälp att komma igång, en personlig kontaktperson och det finns alltid någon som kan svara på dina frågor, utan att behöva vänta i långa telefonköer eller klicka dig igenom en automatisk växel.

Syna får dagligen sin information från Sveriges myndigheter, tex från SPAR, Bolagsverket, SCB och Skatteverket. Synas kreditklassning tolkar informationen på ett avancerat sätt men presenterar den på ett så lättillgängligt sätt som möjligt, utan att du själv behöver sätta dig in i årsredovisningar, ledningens övriga bolagsengagemang med mera.

Syna lagrar själva all information och utvecklar själva sina tjänster. Därför finns kunnig personal både inom kreditupplysningar, registeruppdateringar och utveckling.

Ring oss direkt!