Vill du veta mer om våra finansiella tjänster? Ring 08-600 54 99

International

Bild på Jani Oja

Försäljningschef

Jani Oja
jani.oja@profina.se
08-600 54 99

Vi hjälper dig få betalt utanför Sverige

Internationell handel blir viktigare även för mindre och medelstora företag i Sverige. Marknaden har blivit större och det är lättare att göra internationella affärer, men det kan samtidigt vara mer krångligt att få betalt från kunder i utlandet. Ett problem som kan vara svårt att hantera utan rätt kunskap.

Olika länder har olika lagar och dessutom finns det kulturella faktorer som kan påverka hur ett avtal följs. Vi på Profina kan hjälpa dig att skriva korrekta avtal för att förebygga juridiska problem och lösa eventuella tvister. Om du vill göra en kreditbedömning på ett utländskt företag innan du skriver på några papper kan vi ordna det också.

Hos oss får du över 20 års erfarenhet av internationell inkasso och ett världsledande globalt inkassoföretag i ryggen. Vi är delägare i TCM Group som finns representerade i ca 150 länder. Tillsammans med våra partners erbjuder vi dig alltid professionell hjälp med utlandsinkasso, kreditbedömningar och juridiska frågor.

Vår erfarenhet tillsammans med lokal kunskap och närvaro gör att du kan känna dig trygg i att få alla dina fakturor betalda – och behålla dina kunder.

Stöd genom hela processen

Med våra experter kan du få stöd i alla de frågor och utmaningar som du möter när du gör affärer med utländska företag. Vi ser till att du får rätt hjälp från första kontakt till det att affären är avslutad.

Vi kan hjälpa dig med:

  • Internationella kreditupplysningar
  • Juridiskt stöd
  • Kreditförsäkringar
  • Utlandsinkasso
  • Stöd vid tvister i utlandet


Genom vårt samarbete med TCM Group och ett av världens största kreditupplysningsföretag Dun & Bradstreet erbjuder vi lokala kreditupplysningar i fler än 200 länder. Är du mer intresserad av en förmånlig kreditförsäkring i utlandet eller juridisk stöd för ett avtal så hjälper vi dig med det också.

Fördelen med Profina är att du slipper anlita flera företag för att hantera internationella kunder och avtal. Fler inblandade parter gör bara processen mer krånglig. Vi erbjuder en internationell helhetslösning så att du kan arbeta mer effektivt på hemmaplan.

Ring oss direkt!

Har du fått brev från oss?