Vill du veta mer om våra finansiella tjänster? Ring 08-600 54 99

Förberedelser för tuffare tider

Efter en härlig sommar med välbehövlig vila så förbereder vi oss för tuffare tider. Vi på Profina började vår höst med att ha en Kick-off tillsammans. Att mötas och uppleva gemenskap i ett bolag är oerhört viktigt då vi ställs inför tunga nyheter som inflation, elpriser, drivmedelspriser och höga räntor.

Våra avdelningsmål kommer att främja både kundvård, personalvård och våra kunders kunder som nu behöver stöd i att hantera sina skulder.

Företag och privatpersoner kommer att behöva se över sina kostnader i ännu större omfattning än de behövt tidigare. Tillsammans bygger vi en trygg plattform för att hjälpa både kunder och konsumenter och oss själva att hantera höga kostnader som nu eskalerar.

Parallellt med stundande recession, stärker vi upp bolaget med en Hållbarhetsplan och förbereder oss även inför P27 Nordic Payments. Avslutningsvis vill jag tacka trogna och lojala kollegor på Profina. Vid varje tillfälle vi samlas har jag förmånen att ge Jubilarer, som varit anställda i 10 år, en trevlig gåva.

Christina Sturesson, Koncernchef Profina